Meel

Nedzorg Flex

Zorg voor iedereen

Bij The Web Bakery koesteren we onze waardevolle band met Nedzorg Flex, een van onze allereerste klanten waar we tot op de dag van vandaag nog steeds dagelijks voor klaarstaan. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat Nedzorg Flex inmiddels een vaste klant is van onze smaakvolle bakkerij. Als digitale bakkerij houden we van langdurige en smaakvolle samenwerkingen, zo streven we er altijd naar om onze klanten te verwennen en hun digitale behoeften te overtreffen. We zijn trots dat we Nedzorg hierin kunnen blijven ondersteunen!

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

Nedzorg Flex klopte bij ons aan met de vraag of wij een eigen applicatie konden ontwikkelen waarin zij moeiteloos uren, facturatie en contracten kunnen documenteren. Een uitdagende opdracht, dus bundelden we onze expertises om een plan van aanpak te creëren. Onze digitale bakkers gingen hiermee aan de slag en creëerden een op maat gemaakte Laravel applicatie. De applicatie is het ideale recept voor het digitaliseren van administratieve processen, zo kunnen zzp’ers nu zelf hun uren registreren en deze direct aanbieden aan de werkgever en/of Nedzorg zelf.

Maar, dat was nog niet alles! Om Nedzorg Flex in staat te stellen om de touwtjes in handen te houden, implementeerden we een self-billing functionaliteit. Met deze toevoeging kan Nedzorg nu ook de facturatie intern regelen binnen het systeem. Dit was dé finishing touch aan het recept, waardoor de opdrachtgever het financiële proces voortaan soepel kan laten verlopen. Het resultaat? Inmiddels heeft de applicatie al meer dan 500 actieve gebruikers die dagelijks gebruik maken van het op maat gemaakte systeem!

Laravel
laravel
Vue
Figma

wat we hebben

gebakken

Als partners in dit avontuur hebben we gezamenlijk de juiste ingrediënten geselecteerd voor het succes van dit project. Een verzameling van ideeën en creatieve concepten vloeide samen tot een plan van aanpak. Maar, wat onze samenwerking met Nedzorg Flex echt uniek maakte, was de flexibiliteit waarmee we met elkaar omgingen. Gedurende het hele traject stonden onze bakkers open voor feedback en waren we bereid om aanpassingen door te voeren om de wensen van de opdrachtgever volledig te vervullen.

Met trots kijken we terug op het resultaat van deze geslaagde samenwerking en het genoegen om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de digitalisering van Nedzorg Flex.

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.