Meel

Support & doorontwikkeling

Altijd een verse website!

Digital Partnership

Support


Nadat we jouw digitale creatie hebben bereid, bieden wij natuurlijk ook ondersteuning aan de geleverde diensten. Maar ook als je er geen genoeg van kunt krijgen, hebben we goed nieuws; we kunnen doorgaan met bakken! Bij The Web Bakery stoppen we nooit met experimenteren en doorontwikkelen van onze recepten, dus kunnen we op maandelijkse basis doorgaan met het polijsten van jouw website, webshop en/of webapplicatie.

Ook staat ons team altijd klaar om jou te helpen met aanvullende vragen, technische uitdagingen en/of aanpassingen. We helpen je om jouw digitale creatie altijd vers en smakelijk te houden! 

 

Nooit stil staan

Doorontwikkelen

Bij The Web Bakery begrijpen we dat sommige apps of websites nooit helemaal af zijn. Net zoals een taart altijd ruimte laat voor extra toppings, bieden wij de mogelijkheid om op maandelijkse basis door te gaan met ontwikkelen van jouw online aanwezigheid. Als meesterbakkers zullen we daarom onder andere zorgen voor:

  • Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten
  • Het verbeteren van de gebruikerservaring 
  • Het implementeren van de nieuwste technologieën

Rootnet

Managed Hosting

Samen met onze partner Rootnet kunnen we je voorzien van beheerde hosting oplossingen. Zij bieden de juiste ingrediënten en technische expertise om ervoor te zorgen dat jouw website soepel draait en altijd beschikbaar is.

Dankzij deze perfecte samenwerking hebben we altijd een passende oplossing voor ieder project. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een managed webhosting pakket of een compleet beheerde server. Bij Rootnet draaien ze er hun hand niet voor om en staan ze 24/7 klaar om jouw website of applicatie draaiende te houden. Kortom, met deze hosting oplossingen hoef je je nooit zorgen te maken over de bereikbaarheid van jouw website of app.

TRAKTEER JEZELF VANDAAG NOG

We staan altijd voor je klaar om jouw digitale lekkernij te laten groeien en evolueren. Met onze support en doorontwikkeling zorgen we ervoor dat jouw website altijd vers blijft! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.