Meel

Samenwerken

Speciaal voor marketing- en branding bureaus!

Bij The Web Bakery werken we graag samen met diverse partijen, zoals marketing- en branding bureaus, om onze expertise op het gebied van webontwikkeling aan hun menu toe te voegen. Met onze gezamenlijke krachten kunnen we de online aanwezigheid van jouw opdrachtgevers versterken en hen naar een hoger niveau brengen!

WEBONTWIKKELING OP MAAT

We kunnen ons voorstellen dat jullie al een heel plan, voorstel en/of uitwerking klaar hebben liggen voor de klant. Dat betekent dat het concept alleen nog maar gerealiseerd hoeft te worden! Goed nieuws, ons team van meesterbakkers is bekwaam in de nieuwste technologieën en best practices. Of het nu gaat om het bouwen van aantrekkelijke websites, op maat gemaakte webapplicaties of responsive mobiele platforms. Wij hebben alle ingrediënten in huis om aan iedere smaak te voldoen! Kortom, wij staan iedere dag klaar om jullie te helpen bij het ontwikkelen van creatieve concepten.

EEN SMAKELIJKE SAMENWERKING

Wat maakt onze samenwerking uniek? Onze web developers mengen zich moeiteloos met jullie marketing- en/of branding strategieën, om de samenwerking zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook zorgen wij ervoor dat onze webontwikkeling perfect aansluit bij de branding en boodschap van jouw opdrachtgever, zodat ze een consistente en aantrekkelijke online aanwezigheid kunnen verwachten. Tot slot regelen wij alles tot in de puntjes wat betreft hosting en doorontwikkeling. Geen zorgen dus over eventuele wijzigingen die naderhand doorgevoerd moeten worden en/of over problemen met het domein.

Wij werken al samen met

Meel

STEL JOUW
BAKERYBOX SAMEN

Als kers op de taart bieden wij flexibele dienstverlening aan voor creatieve bureaus. Zo kun je zelf kiezen welke aspecten van web development het beste aansluiten bij de behoeften van jouw klanten. Kortom, je kunt volledig jouw eigen bakerybox samenstellen, met recepten als:

  • Volledige maatwerk website ontwikkeling
  • Front-end en/of back-end ontwikkeling
  • API Koppelingen
  • CMS-oplossingen
Ik wil samenwerken!

WHAT’S NEXT?

Overweeg je een samenwerking met The Web Bakery? Dan wil je vast weten welke stappen er op de planning staan:

1. Kennismaking

Onder het genot van een kop koffie komen we graag meer te weten over jouw bureau en de diensten die jullie aanbieden. Op deze manier kunnen we elkaar beter begrijpen en er achter komen hoe we elkaars smaken kunnen versterken.

3. Uitvoering

Onze gemotiveerde ontwikkelaars gaan, als ware patissiers, aan de slag met de uitvoering van het project. We houden je uiteraard op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat alles voor de deadline wordt voltooid.

2. Technisch plan

Zodra we de behoeften van jouw opdrachtgever onder de knie hebben, kunnen we aan de slag met het opstellen van een technisch plan. Hierin wordt genoteerd welke technologieën benodigd zijn en welke complexe functionaliteiten we gaan implementeren.

4. Lancering & Ondersteuning

Yes, het digitale baksel is gelanceerd en afgerond! Wij zorgen voor een succesvolle lancering en bieden ook na afloop van het project (indien nodig) verdere ondersteuning en onderhoud.

Interesse om samen te werken?

Dus, ben jij op zoek naar getalenteerde ontwikkelaars die je kunnen helpen bij het realiseren van het digitale concept van jouw opdrachtgever? Dan ben je bij The Web Bakery aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.