Meel

Strategie

Neem plaats aan onze strategische tafel!

We nemen je graag mee in een van onze strategiesessies, waarbij we dieper duiken in de heerlijke wereld van jouw nieuwe concept. We stellen onszelf de vraag: wat wordt er van dit concept verwacht en welke doelen moeten er behaald worden? Samen gaan we op een gastronomisch avontuur om dit en nog veel meer details uit te zoeken.

Tijdens onze ontdekkingstocht bekijken we elk aspect van jouw concept, van de smaakvolle branding tot de perfecte online aanwezigheid. We zullen geen enkel detail over het hoofd zien terwijl we gezamenlijk het traject afleggen. Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk om de juiste technologieën en platforms te selecteren die het beste passen bij jouw bedrijf en doelen. Of het nu gaat om een website op maat, e-commerce platform of een content management systeem (CMS), wij zorgen ervoor dat de gekozen oplossing voldoet aan al jouw specifieke vereisten.

 

DE INGREDIËNTEN

De uitkomst en rapportages van onze strategische sessie vormen de eerste stap in het creëren van jouw nieuwe digitale kanaal. Maar, daar stopt het niet! Nadat we het perfecte recept hebben ontdekt, kunnen we verder gaan met het bereiden van wireframes en het opstellen van een technisch document.

  • De wireframes stellen ons in staat om de juiste balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek. Wij zorgen ervoor dat iedere interactie op jouw website net zo soepel verloopt als het beslag van een perfect gebakken cake. 
  • Het technische document gaat echter nog wat verder dan dat. Hierin brengen we elk aspect van jouw digitale kanaal in kaart. Van de benodigde technologieën tot de implementatie van complexe functionaliteiten, ons technisch document zorgt ervoor dat aan alles tot in de puntjes wordt gedacht.
Figma

HET GOUDEN RECEPT

De wireframes en het technisch document vormen de perfecte mix voor jouw concept. Dit gaat ervoor zorgen dat het digitale kanaal een professionele en probleemloze ervaring biedt aan jouw bezoekers. Of het nu gaat om een website, webshop of een interactieve webapplicatie, The Web Bakery is er om ervoor te zorgen dat elke digitale hap een ware smaaksensatie is.

Stel zelf je box samen

DE BAKERY BOXEN

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de strategie van jouw nieuwe concept? Wij ook niet! Onderstaand vind je twee hypothetische scenario’s waarin wij laten zien wat er onder andere mogelijk is. Uiteraard helpen we je ook graag verder met het realiseren van de strategie en kun je altijd contact met ons opnemen om jouw specifieke wensen te bespreken.

BOX #1

Je hebt momenteel vooral behoefte aan een strategische sessie waarbij we bespreken hoe je jouw nieuwe digitale concept kunt aanpakken. Hierbij helpt het team van The Web Bakery je maar al te graag.

  • Ingrediënten: Strategie
  • Duur : vanaf 50 uur
  • Kosten: vanaf €5.000,-

BOX #2

In dit pakket combineren we de strategiesessies met het opstellen van een gloednieuw ontwerp. Uiteindelijk heb je aan het einde van de rit een mooi pakket waar je direct mee aan de slag kunt!

  • Ingrediënten: Strategie & Design
  • Duur : vanaf 100 uur
  • Kosten: vanaf €10.000,-

TRAKTEER JEZELF VANDAAG NOG

We nodigen je uit om plaats te nemen aan onze strategische tafel. Laat ons jouw smakelijke concept onthullen en samen het succes bereiken waar je naar verlangt. Neem vandaag nog contact met ons op en bereid je voor op een strategische reis vol heerlijke ontdekkingen!