Meel

ENERGIEFONDS OVERIJSSEL

Investeren in een duurzaam Overijssel

EnergieFonds Overijssel, een fonds dat financieringen faciliteert voor duurzame plannen in het prachtige Overijssel. En wie anders dan The Web Bakery om onze digitale oven voor hun gloednieuwe website op temperatuur te brengen? We konden haast niet wachten om aan dit smakelijke project te beginnen! 

Tijdens het opwarmen van de oven, gingen we aan de slag met het kiezen van de beste ingrediënten. We wisten precies welke elementen nodig waren om een onweerstaanbare website te maken die de missie van EnergieFonds Overijssel zou uitdragen.

EEN OP MAAT GEMAAKT

RECEPT

We stonden voor een uitdaging waarbij we een website wilden creëren die de toegankelijkheid naar een hoger niveau zou brengen. Daarvoor hebben we zelfs een WCAG 2.1 inspectie gedaan, waardoor de website voortaan voor iedereen toegankelijk is, ongeacht hun beperkingen. Het was als het toevoegen van het perfecte ingrediënt om de website te transformeren tot een inclusieve online ervaring. Het zorgt ervoor dat alle gebruikers gelijke toegang hebben tot de digitale informatie en functionaliteiten.

We namen het deeg van ontwikkeling in onze handen en begonnen met het kneden van de code. Daarnaast zorgden we niet alleen voor een uitgebreide website ontwikkeling, maar ook voor de hosting. Samen met onze trouwe partner Rootnet, zorgden we ervoor dat de website van EnergieFonds Overijssel altijd bereikbaar is en zal blijven.

Wordpress
Figma

WAT WE HEBBEN

GEBAKKEN

Kortom, deze opdracht was als een culinair hoogstandje waarbij elk element zorgvuldig gemengd werd tot een verbluffend eindresultaat. De nieuwe website van EnergieFonds Overijssel zal voortaan niet alleen hun boodschap verspreiden, maar zal ook als gids fungeren voor de duurzame plannen in de provincie. Daarbij heeft onze inspanning gezorgd voor een website met inclusieve toegankelijkheid en een naadloze digitale ervaring.

EXTRA LEKKER

In samenwerking met

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.