Meel

Web Development

Laten we samen iets bijzonders bakken!

Het ontwikkelen van een op maat gemaakte oplossing is waar The Web Bakery goed in is. Wij streven ernaar om professionele websites en -applicaties te creëren die de gewenste doelgroep aantrekken. Onze visueel aantrekkelijke ontwerpen, intuïtieve gebruikersinterfaces én naadloze functionaliteit sluiten daarom nauw aan om deze uitzonderlijke online ervaring te kunnen ontwikkelen.

Onze webdevelopers helpen je bij het:

  • Optimaliseren van jouw digitale aanwezigheid
  • Verhogen van conversies
  • Bevorderen van langdurige groei

DE INGREDIËNTEN

Waar we mee werken

Van front-end development tot back-end programmering, The Web Bakery heeft een uitgebreid scala aan web development diensten. Onze meesterbakkers gaan voor je aan de slag met responsive designs, e-commerce integraties, content management systemen (CMS), API integraties en nog veel meer. Zo beheersen zij de nieuwste technologieën, om diverse codes te kunnen kneden voor baksels die compatibel zijn met bijvoorbeeld WordPress, Vue of Laravel. Kortom, wat jouw vereisten ook zijn, wij hebben de vaardigheden in huis om het gewenste resultaat te bakken.

Vue
Laravel
laravel
Wordpress
Woocommerce
Craft CMS
SASS

HET GOUDEN RECEPT

Nadat het webdesign klaar is, worden onze developers ingeschakeld om aan de slag te gaan. Maar eerst gaan we met het team rond de tafel zitten om een schatting te maken van het verwachte aantal uren, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens is het aan de bakkers om de ontwerpen en strategieën samen te voegen én werkend te maken. Dit is het deel van het proces waar wij de website gaan ontwikkelen. Alle creatieve ideeën komen hier samen en vormen uiteindelijk een heerlijk gebakje waar de klant gelukkig van wordt.

Stel zelf samen

DE BAKERY BOXEN

Smaakt dit naar meer en wil je een nieuwe website (of webshop) laten bouwen? We laten je graag zien wat er mogelijk is door middel van onderstaande hypothetische scenario’s. The Web Bakery serveert websites op maat, dus schroom niet om contact met ons op te nemen om jouw specifieke wensen te bespreken!

BOX #1

Heb je zelf al een ontwerp klaar liggen waar wij direct mee aan de slag kunnen? Dan helpen we je graag verder met de uitwerking en ontwikkeling van de website of -applicatie.

  • Ingredienten: Web Development
  • Duur: vanaf 100 uur
  • Kosten: vanaf €12.500,-

BOX #2

Voor als je zowel de ontwikkeling als het ontwerp en strategie uit handen wil geven. We gaan in dit pakket gezamenlijk kijken naar het totaalplaatje en er natuurlijk wat lekkers van maken! 

  • Ingredienten: Web Development, Strategie & Design
  • Duur: vanaf 200 uur
  • Kosten: vanaf €22.500,-

TRAKTEER JEZELF VANDAAG NOG

Ben je klaar om een hapje te nemen van een onweerstaanbare website of webapplicatie? Ons team van getalenteerde meesterbakkers staat klaar om met je samen te werken en jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact op met The Web Bakery om de mogelijkheden te bespreken!