Meel

Woud van Licht

Laat je verwonderen

Speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een onvergetelijk bedrijfsfeest, hebben De Kaap en Goud & Kobalt de handen ineen geslagen. Een winterse show wat een ware belevenis belooft te worden. Als digitale meesterbakkers kregen wij de eer om deze magische website te ontwikkelen; een betoverende plek die dit concept tot leven zou brengen.

EEN OP MAAT GEMAAKT

recept

We wisten dat het resultaat niet alleen magisch moest zijn, maar ook een onvergetelijke indruk moest achterlaten op de bezoekers. Een ware uitdaging dus om deze digitale kunst te bereiken. Hiervoor hebben we ons vooral gericht op het animeren van diverse elementen op de website. Onze web developers wilden een dynamische en meeslepende ervaring creëren, waarbij de website echt tot leven zou komen.

Ook wilden we voor dit concept de kracht van technologie gebruiken om de website naadloos te laten integreren met de bedrijfsprocessen. Met een slimme API-integratie koppelden we de website aan de CRM-data van het bedrijf. Dit betekent dat handmatig werk, zoals het verwerken van aanvragen, voortaan verleden tijd is.

Wordpress
Adobe XD

WAT WE HEBBEN

Gebakken

Het is een eer geweest om samen te werken met De Kaap en Goud & Kobalt aan dit bijzondere project. Onze web developers hebben hun creativiteit en technische vaardigheden ingezet om een digitale beleving te creëren die de verwachtingen overtreft. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan dit concept! Het is een mooi voorbeeld van onze passie voor het creëren van digitale meesterwerken en het streven naar innovatieve oplossingen voor de opdrachtgever.

Extra lekker

in samenwerking met

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.