Meel

WELKOM BIJ THE WEB BAKERY

Kom binnen!

Bij The Web Bakery zijn we gespecialiseerd in het creëren van smaakvolle en hoogwaardige websites en webapplicaties. Wij richten ons vooral op maatwerk oplossingen, waarbij we altijd naar jouw specifieke wensen en ideeën luisteren. Want, net zoals een bakker zorgvuldig de beste ingrediënten kiest om een heerlijk gebakje te maken, beginnen ook wij met het begrijpen van de behoeften en doelen van onze klanten.

“Ik kom uit de horeca.
En nu maak ik websites.
De perfecte combinatie.”

TERUG IN DE TIJD

Onze founder, Jeroen, heeft vóór dit digitale avontuur altijd in de horeca gewerkt. Toen hij merkte dat veel ondernemingen nog op zoek waren naar web developers, is hij vrij snel met The Web Bakery begonnen. Zo besloot Jeroen vanaf 2017 websites te ontwikkelen voor diverse ondernemingen, denk bijvoorbeeld aan Nedzorg, FPW & Young Venture Group. Inmiddels is The Web Bakery uitgegroeid naar een team van diverse specialisten die dagelijks maatwerk baksels maken. Ons doel? De grootste online bakkerij van Nederland worden.

Kijkje in
de keuken

Kom verder! We laten je graag onze keuken zien waarin wij onze vaardigheden en expertise gebruiken om unieke digitale ervaringen te bakken. Zo luisteren wij bijvoorbeeld naar jouw creatieve ideeën, zodat we de perfecte mix van functionaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid kunnen samenstellen. De hoofdingrediënten voor het laten maken van een website/webshop, als je het ons vraagt.

Onze getalenteerde ontwikkelaars beheersen de nieuwste technologieën en best practices, zodat zij codes kunnen kneden met precisie en passie. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte websites en webapplicaties creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Meel

Meet the
bakers.

Noah
Developer
Casper
Developer
Jeroen
Managing Director
Joey
Developer
Lauryn
Content & Marketing Manager