Meel

Goud & Kobalt

Jouw merk, onze missie!

De bakkers van The Web Bakery sloegen de handen ineen met Goud & Kobalt om een indrukwekkende web ervaring te creëren. Een project dat zoete techniek, verfijnd design en een vleugje creativiteit vereiste. Het team was verheugd om aan de slag te gaan met dit project en Goud & Kobalt te helpen hun online aanwezigheid te versterken. Het resultaat is als een meesterwerk in onze portfolio, een perfect gebakken website waar we trots op zijn!

EEN OP MAAT GEMAAKT

recept

De opdrachtgever stelde ons een uitdagende opdracht: het bakken van de allerbeste website die het web ooit heeft mogen proeven. Een opdracht die onze bakkers met veel enthousiasme en passie hebben opgepakt.

Goud & Kobalt, met hun verfijnde smaak voor design, had al een smaakvol ontwerp klaarliggen. We konden niet wachten om onze schorten om te binden en zijn direct aan de slag gegaan met coderen. Onze meesterbakkers begonnen met het kneden van een volledig aanpasbare WordPress website, hierdoor kon het team van Goud & Kobalt zelfs na de lancering nog nieuwe elementen toevoegen of de smaak van hun website verfijnen.

Wordpress
Adobe XD

"Als de bakker om de hoek. Waar je altijd terecht kan en je de lekkerste broodjes krijgt. Werken met de mannen van The Web Bakery voelt zo vertrouwd. Ze weten précies wat we willen, en maken het zoals verwacht. En vaak net even beter. Wij willen nooit meer anders."

Jamie

WAT WE HEBBEN

gebakken

Bij The Web Bakery waren we vereerd om deel uit te maken van dit project. Samen met Goud & Kobalt hebben we een website gebakken die niet alleen het web veroverde, maar ook hun doelgroep. Ons geheime ingrediënt? Een hechte samenwerking waarin we het beste in elkaar naar boven brachten en hun visie tot leven konden brengen in de digitale wereld.

Fun fact: inmiddels is het team van Goud & Kobalt ook verantwoordelijk voor het merk The Web Bakery!

extra lekker

in samenwerking met

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.