Meel

Wonam

Een open blik op wonen

Wonam, als vooraanstaande projectontwikkelaar in regio Amsterdam, zet zich actief in voor samenwerkingen met gemeenten, woningcorporaties en marktpartijen om buitengewone woonconcepten te creëren. Of het nu gaat om starters, senioren of jonge gezinnen. Wonam biedt een scala aan oplossingen die aansluiten op diverse behoeften en levensfases. 

Deze toonaangevende ontwikkelaar heeft recentelijk het nieuws gehaald met hun opvallende project “Zandkasteel” – ook wel bekend als het oude ING Hoofdkantoor in Amsterdam. In deze dynamische branche onderscheidt Wonam zich door zich toe te spitsen op de ontwikkeling en investering in betaalbare huurwoningen, door nieuwbouw en transformatie.

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

Time for change! In 2023 besluit Wonam om niet alleen hun visuele identiteit te vernieuwen, maar ook te verhuizen naar een van hun eigen opvallende projecten: Zandkasteel in Amsterdam. Een complete rebranding staat op de planning, en uiteraard mag een nieuwe website daarin niet ontbreken. 

Voor de ontwikkeling van deze gloednieuwe website is The Web Bakery ingeschakeld. Gezamenlijk wordt vastgesteld welke ingrediënten essentieel zijn om het perfecte recept te bakken voor de online aanwezigheid van Wonam. Deze samenwerking symboliseert een strategische samenwerking gericht op het vertalen van de visie van Wonam naar een tastbaar resultaat.

Wordpress
Figma

Wat hebben we

Gebakken

De rebranding van Wonam had behoefte aan een website met een gebruiksvriendelijke ervaring, zowel aan de achterkant als aan de voorkant. Om dit te realiseren, hebben we de website gekoppeld aan het content management systeem (CMS) WordPress. Dit stelt de medewerkers in staat om moeiteloos wijzigingen door te voeren en nieuwe projecten toe te voegen aan de website. Het eindresultaat is niet alleen overzichtelijk, maar fungeert ook als een gestructureerd portfolio dat een helder beeld geeft van al het werk van Wonam.

EXTRA LEKKER

IN SAMENWERKING MET

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken