Meel

HEINDE

Helemaal in ons habitat

Bij Heinde kun je genieten van ongelimiteerd eten en drinken tegen een vaste prijs, zonder vastgestelde tijdsduur. Heinde biedt een gezellige, warme plek, waar je met open armen wordt ontvangen. Of je nu gezellig wilt bijpraten met vrienden, samen met je partner een hapje gaat eten, of een familieverjaardag wilt vieren. Bij Heinde ben je welkom om helemaal jezelf te zijn, net als thuis.

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

Onze vaste partner Goud & Kobalt heeft zich de afgelopen periode gestort op de rebranding van het merk Heinde. En uiteraard gaat ook een gloednieuwe website hand in hand met deze transformatie! Dat is waar The Web Bakery om de hoek komt kijken. We hebben gezamenlijk grondig gekeken naar de digitale ingrediënten om ook voor deze opdrachtgever een succesvol recept samen te kunnen stellen.

Zo kijkt ons team bijvoorbeeld naar welke essentiële functionaliteiten er geïntegreerd kunnen worden én hoe we de website zo toegankelijk mogelijk kunnen maken. Tijdens dit project streven wij naar een website die intuïtief en aantrekkelijk is voor de digitale bezoekers van Heinde.

Wordpress
Adobe XD

Wat hebben we

Gebakken

We hebben uiteindelijk een volledig nieuwe website gebakken die gemakkelijk te gebruiken is, zowel back-end als front-end. Het branding team van Heinde kan nu bijvoorbeeld moeiteloos nieuwe vestigingen aan de website toevoegen. Dit is essentieel voor een keten die potentie heeft om op korte termijn veel uit te breiden. Maar ook aan de voorkant van de website, kunnen websitebezoekers de website nu eenvoudig gebruiken. Bijvoorbeeld voor het maken van een reservering (per vestiging) of reageren op openstaande vacatures. Voor dat laatste hebben we een API koppeling geïmplementeerd met Please. Please ondersteunt Heinde bij zowel de werving als selectie van nieuwe collega’s.

EXTRA LEKKER

IN SAMENWERKING MET

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken