Meel

SCHIECENTRALE

Stoer en veelzijdig

De Schiecentrale in Rotterdam Centrum is getransformeerd van elektriciteitsfabriek tot multifunctioneel gebouw. Het complex biedt ruimte aan kantoren, evenementen, studio’s, horecagelegenheden, woon-werkruimtes, loftwoningen en zelfs een hotel. Dit gloednieuwe concept heeft natuurlijk ook een website nodig waarbij informatie kan worden verstrekt en bezoekers lekker gemaakt kunnen worden om gebruik te maken van hun faciliteiten.

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

Reclamebureau FPW zette ons aan het werk om hun webontwerp om te toveren tot een werkende website voor de Schiecentrale. Onze meesterbakkers stroopten hun mouwen op en stonden direct klaar om in actie te komen. De uitdaging? Bezoekers verleiden om te proeven van het huren bij de Schiecentrale, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Het eindresultaat bestaat niet alleen uit een website met informatie over de Schiecentrale zelf, maar hier is ook informatie over de huidige huurders te vinden. Met behulp van mooie tools hebben we een interactief element weten te bakken, waardoor het helder wordt welke ondernemers er momenteel in de 8 verschillende gebouwen zijn gevestigd.

Wordpress
Figma

WAT WE HEBBEN

Gebakken

In samenwerking met FPW, hebben we de ingrediënten van het web gemengd om een verbluffend resultaat te realiseren. Vanaf het eerste contact met FPW tot het moment van de lancering, hebben we nauw samengewerkt om aan de wensen van zowel FPW als de Schiecentrale te voldoen. We kijken terug op een mooi project en zijn trots dat we een schakel in deze mooie samenwerking mochten zijn.

Extra lekker

In samenwerking met

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.