Meel

AUTOSPORT MEBU

Kwaliteit, service en vertrouwd

Bij Autosport Mebu draait alles om het fine-tunen van bijna elke auto. Onze virtuele bakkers hebben een op maat gemaakte website gemixt en gebakken, die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos presteert op ieder apparaat.

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

We hadden een duidelijk doel voor ogen: een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen. Dus, verzamelden we ons aan de digitale baktafel om het perfecte ontwerp te kneden. Met een mix van heldere kleuren, typografie en aantrekkelijke afbeeldingen hebben we een website gebakken die de aandacht van bezoekers trekt en hen uitnodigt om verder te verkennen.

Daarna was het tijd om de schorten om te doen en de handen uit de mouwen te steken, want onze meesterbakkers hebben de visie werkelijkheid gemaakt met een scheutje codering en een vleugje responsieve lay-outs. We hebben een gebruiksvriendelijke navigatie geïntegreerd, snelle laadtijden gegarandeerd én ervoor gezorgd dat de website volledig voldoet aan de nieuwste webstandaarden, inclusief een handige zoekfunctie waarmee alle onderdelen gemakkelijk te vinden zijn!

Wordpress
Woocommerce
Figma

WAT WE HEBBEN

Gebakken

Onze samenwerking met Autosport Mebu heeft geleid tot een prachtige website die niet alleen hun merkidentiteit weerspiegelt, maar ook een positieve gebruikerservaring biedt aan de website bezoekers. Sinds de lancering heeft de website geleid tot aanzienlijk verhoogde conversieratio’s. Autosport Mebu heeft nu een krachtig online platform om hun producten te presenteren en te communiceren met hun doelgroep.

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.