Meel

LIEFS VAN CINDY

Inspiratie, DIY en free printables

“Liefs van Cindy”, een zoete onderneming beheerd door niemand minder dan Cindy zelf, is een webwinkel voor unieke cadeautjes. In haar cadeautjeskantoor worden niet alleen bestellingen met liefde ingepakt, maar vinden ook regelmatig workshops plaats. Maar, zoals elk recept wat vernieuwing kan gebruiken, was ook haar online omgeving klaar voor een heerlijke opknapbeurt. En dus schoten onze meesterbakkers in actie voor een uniek ontwerp en een smaakvolle uitwerking.

EEN OP MAAT GEMAAKT

RECEPT

We begonnen onze smakelijke reis met een flinke dosis strategie, denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitpluizen van het perfecte recept. We namen de tijd om te ontdekken welke verwachtingen er waren voor het concept en welke doelen we wilden bereiken. In deze fase stelden we niet alleen de branding samen, maar selecteerden we ook de meest passende technologieën voor dit online project.

Vervolgens gingen we creatief aan de slag met het ontwerp en de uitwerking daarvan. Het was tijd om het digitale deeg te kneden en te bakken. De webshop werd zodanig ontwikkeld dat Cindy van “Liefs van Cindy” zelfs na de lancering aan de achterkant ook nog elementen kan wijzigen, zoals het toevoegen van nieuwe producten.

Wordpress
Woocommerce
Figma
Overflow

WAT WE HEBBEN

Gebakken

Met trots kunnen we zeggen dat het resultaat een perfecte mix van planning, passie en precisie is geweest. In onze digitale keuken hebben we een heerlijk baksel kunnen creëren waar “Liefs van Cindy” nooit van had durven dromen. En het wordt nóg beter, want zelfs nadat we het resultaat aan de wereld hebben gepresenteerd, blijven we trouw aan de zijde van onze opdrachtgever staan. Wij bieden onze voortdurende steun en doorontwikkeling, zodat Cindy zich nooit meer zorgen hoeft te maken over technische struikelblokken. Wij, als de digitale probleemoplossers, garanderen dat elk onverwacht knelpunt geen probleem meer zal zijn! 

Deze succesvolle lancering heeft niet alleen gezorgd voor een gestroomlijnde structuur op de website, maar heeft ook de smaakpapillen van bezoekers aangewakkerd en geleid tot een feest van bestellingen. 

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.