Meel

Southdock Amsterdam

NU HUREN & GELIJK GENIETEN

De gedreven patissiers van The Web Bakery rolden hun mouwen op om zich volledig te storten op dit project voor Southdock Amsterdam. Een project dat ons als digitale bakkers uitdaagde om een webervaring te creëren die bezoekers naar de haven van Southdock Amsterdam zou lokken. Tijdens deze samenwerking lag de focus vooral op de user experience (UX). We begrijpen namelijk dat een website niet alleen visueel aantrekkelijk hoeft te zijn, maar vooral ook een naadloze en intuïtieve navigatie moet hebben!

EEN OP MAAT GEMAAKT

recept

Wij ontvingen de opdracht van reclamebureau FPW om hun ontwerp om te toveren tot een functionele website. Als digitale meesterbakkers waren we vastberaden om deze uitdaging aan te gaan en bezoekers te verleiden om te gaan huren bij Southdock Amsterdam. Tijdens dit avontuur was het van essentieel belang om de visie van Southdock Amsterdam te vertalen naar een verbluffende web ervaring. Hierbij stond een optimale gebruikerservaring (UX/UI) centraal als perfecte smaakmaker voor dit digitale recept.

Het resultaat? Een maatwerk website met diverse animaties. Deze subtiele animaties voegen dynamiek toe aan het ontwerp en versterken de ervaring voor de bezoekers. Kortom, een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Wordpress
Figma

Wat we hebben

gebakken

Vanaf het eerste contact met FPW tot het moment van oplevering, hebben we nauw samengewerkt om aan de wensen van zowel FPW als Southdock Amsterdam te voldoen. Iedere partij voegde zijn unieke ingrediënten toe om het beste resultaat te bereiken. We zijn trots om een schakel in deze bijzondere samenwerking te zijn geweest en kijken terug op een mooi project.

Extra lekker

in samenwerking met

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.