Meel

PLESMANDUIN

Tussen natuur en stad

Plesmanduin, gebouwd op de unieke fundering van het oude KLM-hoofdkantoor in Den Haag, is een nieuwbouwgebied met een hoop geschiedenis. Bij The Web Bakery wisten we dat dit een bijzondere plek was dat een digitale omgeving nodig had om haar geuren en kleuren te delen, om bezoekers te verleiden ook deel te nemen aan dit avontuur.

EEN OP MAAT GEMAAKT

RECEPT

Samen met reclamebureau FPW hebben we een functionele website kunnen creëren voor Plesmanduin. FPW bracht het verleidelijke ontwerp van de website op smaak, terwijl de meesterbakkers van The Web Bakery het beslag omtoverden tot een smakelijke en werkende website. Op de nieuwe website kunnen geïnteresseerden terecht voor allerlei informatie over het nieuwbouwgebied. Dit is de plek waar verleidelijke ideeën ontstaan om een eigen appartement in Plesmanduin te bezitten!

Wordpress
Figma

WAT WE HEBBEN

Gebakken

Tijdens deze samenwerking hebben we de digitale ingrediënten van technologie en creativiteit gemengd om een website te creëren die de sfeer en mogelijkheden van Plesmanduin op een verleidelijke manier samenbrengt. Vanaf het eerste contact met FPW tot het moment van oplevering, hebben we nauw samengewerkt om aan de wensen van zowel FPW als Plesmanduin te voldoen. We kijken terug op een prettige samenwerking en zijn trots op het eindresultaat dat we hebben mogen opleveren. 

EXTRA LEKKER

IN SAMENWERKING MET

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.