Meel

Studio SKYLAR

For uplifting imagery

Begin november 2023 opende Studio SKYLAR haar deuren in Tiel. Een daglichtstudio geïnspireerd door alles wat met aerodynamica te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan wind, luchtdruk, wolken en de wereld van de luchtvaart. De studio is beschikbaar voor boekingen; zowel voor foto- en videoshoots als voor het organiseren van evenementen, zoals bijvoorbeeld een productlancering.

EEN OP MAAT GEMAAKT

Recept

De creatives achter Studio SKYLAR hebben al vele jaren samengewerkt voor hun toonaangevende brandingbureau, Goud & Kobalt. Met trots introduceren ze nu een nieuwe dimensie aan hun onderneming: een prachtige daglichtstudio. Hier komt hun expertise tot leven, waar brandingadvies niet alleen wordt besproken maar ook tastbaar kan worden gemaakt. 

Maar, wat is een nieuw merk zonder website? Precies, dat is als een recept zonder handleiding. Tijd om rond de tafel te gaan met elkaar. Hier wordt niet alleen gesproken over de wensen en behoeften van de opdrachtgever, maar ook over de digitale ingrediënten die nodig zijn om een sterke online aanwezigheid te creëren.

Wordpress
Adobe XD

Wat hebben we

Gebakken

Een uniek concept vraagt om een unieke website. Ons team van digitale meesterbakkers is aan de slag gegaan met het creëren van talloze animaties en een originele stijl. Naast het streven naar een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, was het ook cruciaal om de website gebruiksvriendelijk te maken. Daarom hebben we onder andere een geavanceerde boekingstool geïntegreerd, die naadloos is gekoppeld aan de agenda van de beheerder. Op deze manier is de beheerder verzekerd dat nieuwe afspraken niet meer aan de aandacht ontsnappen.

EXTRA LEKKER

IN SAMENWERKING MET

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

WAT IS JOUW UITDAGING?

Ben je ook op zoek naar een digitale traktatie op maat? Onze bakkers staan al voor je klaar om samen met jou een unieke oplossing te creëren. Kom langs in onze digitale bakkerij en ontdek de smaakvolle mogelijkheden met The Web Bakery! Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging te bespreken.